Wake up light I wake up light

Visa ordvitsar blir bättre på Engelska. I detta fall så syftar den lilla ordvitsen som är så humoristisk på något som har förändrat mitt liv. Jag är egentligen inte så mycket för att göra reklam för olika produkter, men jag får lov att göra ett undantag.
Jag fick Philips wake up light som en liten julklapp från min mor. En helt perfekt julklapp eftersom jag av naturen är en mycket morgontrött person. Framför allt har jag svårt att komma upp när det är mörkt. Just detta problem löser denna lilla veckarklocka med inbyggd lampa. Som bonus är den också en klockradio.


Jag har aldrig lyssnat särskilt mycket på radio, men sen denna lilla manick gjorde entré i mitt liv har radion stått på mer eller mindre konstant. Inte för att jag faktiskt lyssnar på radion, den är mer på för att ge ett brus i bakgrunden. Tystnaden är nämligen läskig. Tidigare hade TV:n den uppgiften men eftersom jag numera inte har någon TV, och inte saknar den heller, så har P3 fått överta uppgiften att fylla tystnaden med ett stilla brus. Dessutom får ju radion väcka mig så nu vaknar jag vanligen upp till Ekot. Något som löser ett annat problem eftersom jag blir för nyfiken på vad som hänt i världen för att snozza…

Post Navigation